Jan 19, 2009

Selamat pengantin baru AnisahSelamat Pengantin Baru Anisah....
Anisah adalah antara kawan kelas aku yang paling rapat dengan aku. Dia yang paling aku boleh masuk. Boleh kata satu kepala la dengan aku. Banyak sangat pengalaman manis aku lalui bersamanya. Pengalaman bekerja di Jusco and belajar english bersama. Kami selalu mengimpikan sesuatu bersama. Tapi impian yang kami impikan itu dah menjadi kenyataan di pihaknya. Aku tumpang gembira buatnya.
Daripadanya lah aku berkenalan dengan Aishah, antara kawan2 aku yang aku sayang. Aishah pula aku rapat bermula masa di Matrik Malaka dulu. Rumah kami bertiga pun tak jauh sangat so selalu la hang out and melepak di rumah salah satu antara kami. Segala rahsia antara kami tergenggam kemas antara kami. Cewah...penuh ngan antara kami.
Tanggal 16 Jan 2009 sah Anisah menjadi milik orang. Dan aku tidak melepaskan peluang menghadiri hari bahgianya pada 17 Jan 2009 bersama pilihan hatinya Syamin. Memang seri pengantin naik pada wajahnya. Kendurinya simple but really nice n smooth. Pendek kata aku pun teringin nak majlis macam tu, sebab sangat selesa.
Aku doakan kebahagian Anisah di dunia dan akhirat. Semoga Syamin menjadi peneman Anisah di dunia dan di syurga nanti. Dan di anugerahkan anak2 yang soleh..... amin....

aku n diana
antara kawan2 sekolah aku yang hadir

No comments:

Post a Comment